>

ponedeljek, 27. julij 2015

Počitniški apartma na morju

Ljudje se v grobem ločimo na dve kategoriji, kako preživljamo počitnice - na tiste, ki vsako leto potujejo v nove kraje in tiste, ki prisegajo na že poznano in videno.



V obeh primerih se najdejo prednosti in slabosti, pomembno je le, katera stran pretehta saj ta odraža stil in filozofijo življenja.
Je že tako, da se z leti vse težje prilagajamo in se karseda izogibamo nepredvidljivim situacijam. In sploh se ne zavedamo, ko ugotovimo, da že tretje leto zapored preživljamo poletni dopust na istem kraju, po možnosti v istem apartmaju in verjetno z istimi sosedi, kot lansko leto.

Če je temu tako je verjetno samoumevno razmišljanje o nakupu lastne hiše, mogoče manjšega apartmaja ali koščka zemlje, saj nam očitno ta kraj nudi nekaj, kar nas vsako leto znova i znova pritegne in vleče nazaj.

Ker smo običajno z dopustom časovno omejeni, ga želimo preživeti karseda kvalitetno, je tudi opremljanje lastnega počitniškega domovanja pomemben korak. Nesmiselno je zapostavljat notranjo opremo in njeno razporeditev, saj nam počitniški dom mora zagotoviti udobje in praktičnost. Udobje postelje, premišljena umestitev jedilne mize in njena velikost, nadstrešek na terasi, balkonu ali vrtu.


Skratka, to mora biti kraj, kjer se vsaj za tista dva ali tri tedne poleti in še kakšen teden ali dva med letom umaknemo in umirimo. Skratka, radostno preživimo prosti čas z družino in prijatelji. Saj vemo, da je kvalitetnega prostega časa vse manj.

http://www.proambient.eu/reference/apartma-lignano-sabbiadoro--rekonstrukcija-apartmaja-v-ligna

Arredamento d¨interni, interiror design, appartamento sul mare.
http://www.proambient.eu/it/riferimenti/appartamento-a-lignano-sabbiadoro

Interior design apartment at seaside.
http://www.proambient.eu/en/references/apartment-lignano-sabbiadoro